Täytetty porsaanfilee, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista
Ainekset
Kinkku ja kuorrute
Tomaatti-chilihillo
Kypsennä kinkkua miedossa lämmössä ja miedossa savussa, kunnes sisälämpö on 70 astetta.
Laita tomaatit ja rosmariinin oksat vuokaan, pilko joukkoon sipulit ja lisää oliiviöljy, suola ja mustapippuri. Heitä kinkun kaveriksi kypsymään mietoon lämpöön ja savuun 1,5 tunniksi.
Ota vuoka pois ja irroita tomaatit rangoistaan, rosmariinin lehdet oksistaan ja laita kattilaan. Lisää joukkoon hillosokeri ja kuivatut chilit. Keitä 20 minuuttia ja anna jäähtyä.
Kun kinkun sisälämpö on saavuttanut 70 astetta, ota kinkku pois ja poista siitä verkko ja nahka. Levitä kinkun päälle ohut kerros dijon sinappia ja ripottele päälle Miss Klose X-MAS HAM kinkkukuorrutetta. Kuorruta grillivastuksen alla n. 10min, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Nauti!
Resepti: Pasi Kuronen
Video ja kuvat: Pasi Kuronen
Cheddarilla ja pekonilla täytetty porsaanfilee Vallan Maukkaan ulkofileestä, parsa-perunamuusia ja pinaattivoita.
Nopeasti valmistuvat vallan maukkaat possun sisäfilee grillivartaat soija-hunaja marinadilla.
Grillatut Vallan Maukkaat kasslerpihvit, villiyrttimaustetut ranskalaiset, itse fermentoidun ketsupin sekä sinapin kera.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: