Vallan Maukas Uunilapa
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistaa helposti uunissa tai grillissä. Parhaimmillaan matalalla lämmöllä valmistettuna, mausteina ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin lihan maku pääsee oikeuksiinsa!
Mangalitzan kassler sisältää runsaasti hyvänlaatuista lihassyiden väliin marmoroitunutta rasvaa. Rasva on erittäin pehmeää ja sulaa suussa antaen samalla lihalle erinomaisen maun.
Mangalitzan kassler sopii myös pulled porkin valmistukseen!
Ainesosat
Valmistusohje
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: