Tilaa verkkokaupasta, nouda REKO:sta

REKO Jaot

Tilaa verkkokaupasta, nouda REKO:sta

Nyt ei siis tarvitse olla Facebookissa hyödyntääkseen REKO toimitus mahdollisuudet, sillä Vallan Maukkaan tuotteita voit nyt myös tilata verkkokaupan kautta noudettavaksi REKO-jaoista. Verkkokaupan kassalla näkyy aina toimitus vaihtoehtoina seuraavan viikon REKO-jaot. Eli lyhyesti sanottuna:

  • Tee tilaus parillisella viikolla, toimitus vaihtoehtoina on parittoman viikon REKO-jaot.
  • Tee tilaus parittomalla viikolla, toimitus vaihtoehtoina on parillisen viikon REKO-jaot.

Voit lukea lisää REKO-jakojen toimituspaikoista ja ajoista täältä!

Mikä on REKO?

REKO-renkaat on Facebookissa toimivia suljettuja ryhmiä, joissa kuluttajilla on mahdollisuus tilata lähiruokaa suoraan tuottajilta ilman välikäsiä. REKO:n ideana on siis tuoda lähiruoka ja muut tuotteet kuluttajille helposti saatavaksi. Tuottajia on suuri määrä, joten kuluttajilla on mahdollisuus ostaa monipuolisesti erilaisia lähiruokatuotteita. REKO:ssa asiointi on siis yhtä helppoa kuin kaupassa käynti. Lisäksi saat tuotteet tuoreena, suoraan tuottajalta ilman välikäsiä.

Miten REKO toimii?

REKO-ryhmät löydät Facebookista kirjoittamalla hakuun REKO ja paikkakunta. Esimerkiksi REKO Turku. Liity ryhmään ja odota, että tuottajat avaavat tilaukset. Tämän jälkeen tilaus tapahtuu kommentoimalla tuottajan julkaisuun. Toimituspäivät järjestetään tietyin väliajoin, yleensä yhden tai kahden viikon välein. Tuottajat saapuvat toimituspäivänä REKO noutopaikkaan tiettynä kellonaikana, josta kuluttajat käyvät noutamassa ja maksamassa tilaamansa tuotteet. Tarkista tarkemmat ohjeet kunkin REKO-ryhmän Facebook sivuilta.

Vallan Maukas

Kaikki REKO-jakoihin toimitettava liha on aina tuoretta samalla viikolla leikattua. Tuotteet on pakattu vakuumipakkauksiin, paitsi maalaispalvi sen käytettävyyden takia. Saavumme paikalle myyntiautolla tai kylmäautolla, jotka tunnistat Vallan Maukkaan tarroista.