Kotiinkuljetus ja maksutavat

Mangalitza annos

Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueelle

Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueelle joka viikko!

Kotiinkuljetukset hoitaa yhteistyökumppanimme Läheltä verkkokauppa. Tilaus pitää tehdä viimeistään tiistai iltaan mennessä, jotta se voidaan toimittaa samalla viikolla! Kotiinkuljetuksen hinta on alle 40€ tilauksissa 7,90€ ja yli 40€ tilauksissa 3,90€. Yli 80€ tilaukset toimitetaan veloituksetta.

Kotiinkuljetukset onnistuvat seuraaville alueille:

Paattinen, Tortinmäki, Turku, Naantali, Merimasku, Raisio, Rusko, Vahto, Masku, Lemu, Askainen, Nousiainen, Lieto, Ilmarinen, Lieto As, Vanhalinna, Yliskulma, Kaarina, Kuusisto, Littoinen, Piikkiö, Piispanristi, Parainen, Kirjala, Kemiö, Salo, Kustavi, Taivassalo, Mynämäki, Vehmaa

Huomaa, että kotiinkuljetus tilaukset pitää maksaa tilauksen tekemisen yhteydessä.

Uudet maksutavat

Voit nyt maksaa tilauksesi suoraan verkkokaupassa yleisimmillä korteilla, verkkopankilla tai mobilepayllä.

Tällöin veloitamme tilauksesi kilohintojen perusteella. Kun olemme pakanneet tilauksesi, saat sähköpostiisi maksulinkin (suuremmissa tilauksissa), jolla voit maksaa lopullisen summan erotuksen. Maksulinkin kautta maksu onnistuu kortilla. Leikkaajamme ovat tarkkoja työssään, joten yleensä pakatut tuotteet ovat niin lähellä tilattua määrää, että ei ole tarvetta lähettää maksulinkkiä.

Voit myös yhä valita maksun noudettaessa, jos noudat tilauksesi Vallan Maukkaan myymälästä tai REKO-jaoista.

Esimerkki:

Tilaat verkkokaupasta 1kg kasslerin (10,95€/kg) ja 1kg ulkofileen (9,95€/kg). Maksat verkkokaupassa yhteensä 20,90€ plus mahdolliset toimituskulut. Pakkaamme tilauksesi ja kasslerin painoksi tulee 1,2kg eli 13,14€ ja ulkofileen 1,1kg eli 10,95€. Tilauksesi lopullinen summa on siis 24,09€. Lähetämme maksulinkin sähköpostitse, josta voit maksaa erotuksen 3,19€.

Ps. Verkkokauppaan on lisätty taas uusia tuotteita