Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Tuore possun ulkofile
Possun ulkofileestä saat valmistettua pihvejä tai voit valmistaa sen myös kokonaisena uunissa. Porsaan ulkofilee valmistuu uunissa nopeammin kuin esimerkiksi kassler tai lapa. Ulkofileen valmistuksessa kannattaa huomioida sisälämpö, joka kannattaa jättää noin 68 asteeseen, ettei liha kuivu liikaa. Jos olet ennen pitänyt possun ulkofileetä tylsänä ja mauttomana, suosittelemme kokeilemaan sen maustamista esimerkiksi voimakkailla ja raikkailla mausteilla, kuten inkiväärillä, chilillä tai vaikkapa omenalla. Porsaan ulkofilee voidaan myös valmistaa käyttämällä Sous Vide tapaa.
11,95€ /kg
Valkosipuli-hunajaglaseerattua porsaanfileetä Vallan Maukkaan ulkofileestä, krossattua yrttiperunaa ja timjamikastiketta
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Possun brisket hampurilaiset Ainekset: 4 briossisämpylää, kaupasta tai itsetehdyt 600g Vallan Maukas possun brisket 2 rkl Vallan Maukas mangalitzan laardia 1/4 osa kurkkua 50g
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: