Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueella joka viikko!

Possun sisäfile, pakaste

Possun sisäfile 

Possun sisäfile on arvokkain ja takuulla murein ruhonosa. Porsaan sisäfileessä on hyvin vähän rasvaa ja sidekudosta, joten se kypsyy nopeasti pannulla, grillissä tai uunissa. Possun sisäfileen voi valmistaa kokonaisena, leikata pihveiksi, vartaassa paloina tai vaikkapa täytettynä grillissä. Sisäfileetä ei kannata valmistaa liian pitkään tai liian kuumassa, koska ylikypsänä lihasta tulee kuivaa.

1kpl painaa n. 500 – 700g

Pakaste

15,95 /kg

Varasto loppu

Reseptejä

Chiliporsaankielet
Reseptit

Chiliporsaankielet

Porsaan kieli sopii hyvin esimerkiksi mausteisiin riisiruokiin. Kieli pestään ja sitten keitetään, jonka jälkeen pintakerros kuoritaan pois. Sen jälkeen kielet paloitellaan sopivan kokoisiksi paloiksi ja paistetaan. Palat voi myös pyöritellä leivänmurukuorrutteessa ennen paistamista!

Lue lisää »
Uunilapa
Reseptit

Vallan Maukas Uunilapa

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Lue lisää »
Quiche Lorraine
Reseptit

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet