Wiener schnitzel
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Tuore possun lapa
Possun lapa sopii erinomaisesti uuni ja pataruokiin. Porsaan lavasta saa myös tehtyä karjalanpaistia ja lapa soveltuu myös pulled porkin eli nyhtöpossun valmistamiseen. Pulled porkia saat, kun kypsennät lihan sisälämmöksi n. 90 astetta, jolloin liha irtoaa luun ympäriltä hienosti repimällä. Possun lapaa voidaan myös käyttää jauhelihan tekemiseen.
7,95€ /kg
Wiener schnitzel, rapea porsaanleike perinteisin lisukkein. Tällä ohjeella valmistat itse Vallan Maukkaan ulkofileestä rapean porsaanleikkeen.
Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: