Possun lapa

Tuore possun lapa 

Possun lapa sopii erinomaisesti uuni ja pataruokiin. Porsaan lavasta saa myös tehtyä karjalanpaistia ja lapa soveltuu myös pulled porkin eli nyhtöpossun valmistamiseen. Pulled porkia saat, kun kypsennät lihan sisälämmöksi n. 90 astetta, jolloin liha irtoaa luun ympäriltä hienosti repimällä. Possun lapaa voidaan myös käyttää jauhelihan tekemiseen. 

7,95 /kg

Reseptejä

Grillatut Baby Back ribsit
Reseptit

Grillatut Baby Back ribsit

Porsaan baby back ribsit valmistuvat grillissä nopeasti. Mehukkaan ja maukkaan lopputuloksen takaamiseksi ribsit sivellään edeltävänä päivänä omenaviinietikalla ja suolalla.

Lue lisää »
Quiche Lorraine
Reseptit

Quiche Lorraine

Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.

Lue lisää »
Uunilapa
Reseptit

Vallan Maukas Uunilapa

Vallan Maukas uunilapa valmistuu reilussa kolmessa tunnissa. Maustaa sen voi ihan täysin oman mielen mukaan. Alla oleva resepti on Vallan Maukkaan lihanleikkaajan käsialaa.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet