Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Tuore possun lapa
Possun lapa sopii erinomaisesti uuni ja pataruokiin. Porsaan lavasta saa myös tehtyä karjalanpaistia ja lapa soveltuu myös pulled porkin eli nyhtöpossun valmistamiseen. Pulled porkia saat, kun kypsennät lihan sisälämmöksi n. 90 astetta, jolloin liha irtoaa luun ympäriltä hienosti repimällä. Possun lapaa voidaan myös käyttää jauhelihan tekemiseen.
7,95€ /kg
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Maukas pizzasuikaleista tehty munakas quesadilla, on nopea ja täyttävä arkilounas.
Cordon Bleu possun ulkofileestä, eli ranskalainen versio Wieninleikkeestä. Tsekkaa Alexiksen tekemä resepti!
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: