Kotiinkuljetukset Varsinais-Suomen alueella joka viikko!

Possun kassler

Tuore possun kassler 

Pulled pork, ylikypsä niska, täytetty kassler ja savustettu kassler.

Possun kassler on moni käyttöinen kokoliha, joka taipuu niin arkiruokapöytään kuin juhlapöytäänkin. Possun kassler eli niska vaatii pidemmän kypsennys ajan, koska kassler sisältää enemmän rasvaa, joka kuitenkin sulaa kypsennyksen aikana ja mehevöittää lihaa. Porsaan kasslerista valmistat uunissa pitkään hauduttamalla ylikypsää ja takuulla mureaa lihaa. Kassler sopii myös grillissä valmistettavaksi. Possun kasslerista valmistuu myös pulled pork, eli nyhtöpossu. Pulled porkia saat kun kypsennät kasslerin ylikypsäksi, jolloin liha on revittävissä (sisälämpö n. 90 astetta).

11,95 /kg

Reseptejä

Mangalitzan kassler
Reseptit

Mangalitzan kassler uunissa

Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!

Lue lisää »
Mangalitza maksalaatikko
Reseptit

Mangalitza maksalaatikko

Mangalitza-possun maksasta valmistettu perinteitä hivelevä maksalaatikko takaa maistuvuuden ja on helposti jauhettavissa itse lihamyllyllä.

Lue lisää »

Myydyimmät tuotteet