Mangalitzan kassler uunissa
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Vallan Maukas tuore possun jauheliha, rasvaprosentti 12%
Sopii käytettäväksi mihin tahansa! Possun jauheliha on maultaan mieto ja jauheliha on helppo maustaa. Maukas jauheliha valmistetaan aina tuoreesta lihasta, sitä ei sulateta pakkasesta jauhamista varten. Jokainen myymälässä, verkkokaupassa ja REKO-jaoissa myytävä porsaan jauheliha on siis aina samalla viikolla leikattu!
500g = 4,50€
1kg = 8€
8,00€ /kg
Mangalitzan arvostetuimman ruhonosan, kasslerin valmistus uunissa. Mausteena ainoastaan suolaa ja pippuria, jolloin taivaallinen maku pääsee oikeuksiinsa!
Makkarat ovat sensaatiomainen makuelämys itse tehtynä! Sekaan voi laittaa mitä mieleen tulee ja mitä kaapista löytyy. Tähän settiin pääsi Vallan Maukkaan porsaan jauhelihaa, sydäntä ja munuaisia.
Quiche Lorraine mangalitzan palvikinkusta. Ranskalainen kinkku-juusto piirakka sopii kahvipöytään erinomaisesti.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: