Maukas hernekeitto
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Maalaismaksamakkara
Mangalitzan pehmeästä ja miedon makuisesta maksasta tehty maalaismaksamakkara.
Ainesosat:
Suomalainen sianliha, vesi, mangalitzan maksa 20 %, mangalitzan rasva, perunajauho, suola, mausteet (MAUSTEPIPPURI, KANELI, KORIANTERI, INKIVÄÄRI, MUSKOTTIPÄHKINÄ, VALKOPIPPURI, SIPULI) mausteuutteet (NEILIKKA, MUSTAPIPPURI), säilöntäaine (E250)
Ravintosisältö 100g/Näringsinnehåll i 100g:
Energia/energi 1138 kj/272 kcal
Proteiini/protein 10,2g
Hiilihydraatit/kolhydrat 2,9 g
josta sokeria/varav sockerarter 0,02g
josta laktoosia 0 g
Rasva/fett 24,7 g
Ravintokuitu 0 g
Suola/salt 1,5 g
Natriumia 0,6g
Lihapitoisuus 49 %, liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yht. 69 %
Laktoositon, gluteeniton, maidoton
Valmistaja: Auran Palvituote Oy
4,50€/kpl
5,00€
Laskiaisen perinneruoka, hernekeitto! Itse tehty, possun palvatusta kyljestä ja luomuherneistä.
Savustettu Mangalitza kinkku ja Tomaatti-chilihillo savustetuista tomaateista.
Keittiömestari Kristian Karnell kävi viime vuonna Vallan Maukkaalla tutustumis käynnillä ja samalla grillaamassa herkkuja. Mangalitzan maksaa ja ilmakuivattua kinkkua, siitakesieniä ja mustaa valkosipulia.
Tuoretta lihaa, suoraan maatilalta
Vallilantie 98
23200 Vinkkilä
Verkkokaupan yhteydenotot: