Lihapuoti

Puoti on avoinna aina perjantaisin 12–18.

Tiskistämme löydät joka viikko monipuolisen valikoiman eri tuotteita oman tilan tuoreesta possusta. Tuoreen lihan lisäksi tarjolla on maukasta maalaispalvia, maksamakkaraa ja erilaisia makkaroita. Palvituotteet ja makkarat meille valmistaa meidän possusta Auran palvituote. Ajoittain tiskistä löytyy myös mangalitzaa tuoreena sekä vaihtelevasti nautaa, lammasta, hevosta ja jahtikauden aikana myös riistaa. Seuraa ajankohtaista ilmoittelua etusivun Facebook-ikkunasta.

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja joustavasti, joten otathan yhteyttä hyvissä ajoin jos tarvitset isompaa määrää tai erikoisleikkuuta. Ammattitaitoiset leikkaajamme toteuttavat kyllä tarvittavan määrän erikoisempiakin toivomuksia.

   

Reko

Reko-mallissa tuottaja ja kuluttaja tapaavat sovittuna ajankohtana ja kuluttaja saa ostaa ruokansa suoraan tuottajalta ilman välikäsiä.
Rekot löydät Facebookista kirjoittamalla hakuun REKO ja paikan nimi, esim. REKO Turku. Tämän jälkeen liity ryhmään ja odota että tuottaja avaa tilauksen. Ohjeet tilauksen tekemiseen löydät rekojen sivuilta.

Meidät löytää tällä hetkellä seitsemästä eri REKOsta. Kylmäautomme kuljettaa tilaukset Turkuun, Euraan, Mynämäkeen, Uuteenkaupunkiin, Paimioon, Saloon ja Nousiaisiin. 

Toimitusajankohdat:
- Eura parittoman viikon tiistaina
- Turku parillisen viikon keskiviikkona 
- Mynämäki ja Nousiainen parittoman viikon keskiviikkona
- Uusikaupunki parittoman viikon torstaina
- Paimio ja Salo parillisen viikon torstaina